tak-fasade-aarsrud-bygg

OPPUSSING

OPPUSSING

Oppussing

TAK OG FASADE

TAK OG FASADE

Tak og fasade

TILBYGG/PÅBYGG

TILBYGG/PÅBYGG

Tilbygg og påbygg

BAD OG VÅTROM

BAD OG VÅTROM

Bad og våtrom
mesterbedrift-l%C3%A6rebedrift

Tak og fasade

Trygg gjennomføring av alt arbeid med tak og fasade

Vi gjennomfører alt arbeid på tak! Enten det er takstein, takpapp, skifer eller membran. Vi ordner også med blikkenslagerarbeid, montering av takrenner, takvinduer, m.m.
Vi har et nært samarbeid med Velux takvinduer, og kan tilby gode priser der disse inngår i en totalleveranse.

Vi monterer de flese typer fasader enten det er mur, tegl, treverk eller plater. Spør oss om råd så veileder vi både før, underveis og etter byggeprosessen. 
Ved behov for etterisolering og vindusbytte gir vi råd om type isolering og energikrav, og hva som trengs for å oppgradere boligen til en tilfredstillende energikarakter. 

Ved behov for bytte av vinduer og dører har vi også bred kompetanse på området og skaffer vinduer fra norske annerkjente produsenter laget for vårt klima! 
Er bygget satt på gul, oransje eller rød liste av riks eller byantikvar tilpasser vi vinduene og utførelsen til de kravene som foreligger. Vår kunnskap sammen med våre leverandører og produsenter sørger for et perfekt og godkjent uttrykk i fasaden. 


Vi er spesialister på tak og fasade-arbeider:

  • Lang erfaring, høy fagkunnskap og spesialisert fagmiljø.
  • Ett firma som er ansvarlig for hele gjennomføringen.
  • Én ansvarlig prosjektleder å forholde seg til.

Ring oss 911 30 603

Eller la oss kontakte deg for en uforpliktende samtale
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.