om-oss-aarsrud-bygg

Om oss

Aarsrud Bygg AS er en håndverksbedrift som utfører alle oppdrag innen bolig, bygg og eiendom.

 
Våre spesialområder er utbedringer av skader, oppussing, totalrehabilitering, flislegging, maling, vaktmestertjenester og serviceoppdrag. I tillegg til dette kan vi også levere elektriker- og rørleggertjenester gjennom våre faste og kompetente samarbeidspartnere.
 
Aarsrud Bygg ble opprinnelig etablert i 2005,  og fra 2008 konvertert til et eget aksjeselskap. Vi har i dag kontorer i Årvollveien 48 c i Oslo.
 
Etter etableringen har selskapet vokst til å bli en respektert og konkurransedyktig aktør i bransjen, og kan vise til en stor portefølje med oppdrag utført for det offentlige, borettslag, eiendomsselskaper, entreprenører, bedrifter og privatpersoner.
 
Bedriften eier selv alt av utstyr og maskinpark, som f.eks. inkluderer 12 servicebiler, avfuktere, sirkulasjonsvifter, vannsugere, varmeovner/gasskanoner, verktøy m.m.Vi har også et eget snekkerverksted og lager.
 
Aarsrud Bygg AS er godkjent lærlingbedrift og har i dag 18 ansatte.
 
 Besøksadresse: Refstadsveien 64, 0589 Oslo     |    Postadresse: Årvollveien 48c, 0590 Oslo     |     +47 911 30 603     |     Org.nr NO 993196231 MVA
Vår nettside bruker informasjonskapsler. aarsrudbygg.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her