om-oss-aarsrud-bygg

Om oss

Aarsrud Bygg AS er en håndverksbedrift som utfører alle oppdrag innen bolig, bygg og eiendom.

 
Våre spesialområder er utbedringer av skader, oppussing, totalrehabilitering, flislegging, maling, vaktmestertjenester og serviceoppdrag. I tillegg til dette kan vi også levere elektriker- og rørleggertjenester gjennom våre faste og kompetente samarbeidspartnere.
 
Aarsrud Bygg ble opprinnelig etablert i 2005,  og fra 2008 konvertert til et eget aksjeselskap.
 
Etter etableringen har selskapet vokst til å bli en respektert og konkurransedyktig aktør i bransjen, og kan vise til en stor portefølje med oppdrag utført for det offentlige, borettslag, eiendomsselskaper, entreprenører, bedrifter og privatpersoner.
 
Aarsrud Bygg AS er godkjent lærlingbedrift og har i dag 18 ansatte.

Aarsrud Bygg har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger som er påkrevd for å gjennomføre oppussing og rehabilitering, arbeider med bad og våtrom, tak og fasade, samt tilbygg og påbygg.
 
sertifiseringer-aarsrud-bygg

Våre sertifiseringer:


Godkjent våtromsbedrift
Godkjent lærlingebedrift
Godkjent for ansvarsrett
Startbank
 Besøksadresse: Refstadsveien 64, 0589 Oslo     |    Postadresse: Årvollveien 48c, 0590 Oslo     |     +47 911 30 603     |     Org.nr NO 993196231 MVA
Vår nettside bruker informasjonskapsler. aarsrudbygg.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her