Om oss

Aarsrud Bygg AS er en håndverksbedrift som utfører alle oppdrag innen bolig, bygg og eiendom.

 
Aarsrud Bygg AS er både godkjent Mesterbedrift og Lærebedrift. Våre spesialområder er utbedringer av skader, oppussing, totalrehabilitering, flislegging, maling og serviceoppdrag. I tillegg til dette kan vi også levere elektriker- og rørleggertjenester gjennom våre faste og kompetente samarbeidspartnere. Vi er også behjelpelige med andre fag og tilbyr totalentreprise med alt inkludert. 
 
Aarsrud Bygg ble opprinnelig etablert i 2005 som enkeltmannsforetak av Morten Aarsrud,  og ble i 2008 konvertert til et aksjeselskap.
I 2023 gjennomførte Aarsrud Bygg AS en fusjonering og omstrukturering av eierforholdene, men vi er fortsatt den samme gjengen som før, selv om vi har nytt organisasjonsnummer! 
 
Etter etableringen har selskapet vokst til å bli en respektert og konkurransedyktig aktør i bransjen, og kan vise til en stor portefølje med oppdrag utført for det offentlige, borettslag, eiendomsselskaper, entreprenører, bedrifter og privatpersoner.
 
Aarsrud Bygg AS er godkjent lærlingbedrift og har i dag ca 20 ansatte. 
Vi har både tømrermester og malemester ansatt i vår bedrift og er godkjent mesterbedrift i disse to fagene. 

Aarsrud Bygg har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger som er påkrevd for å gjennomføre oppussing og rehabilitering, arbeider med bad og våtrom, tak og fasade, samt tilbygg og påbygg.
Vi er godkjent for ansvarsrett i tiltaksklasse 1 på PRO, SØK og UTF. Vi kan også utføre UTF i tiltaksklasse 2. 

Vi tilbyr uforpliktende befaringer og kommer gjerne med forslag på gjennomføring av deres prosjekter. 
sertifiseringer-aarsrud-bygg

Våre sertifiseringer:


Godkjent mesterbedrift i tømrer og malerfaget 
Godkjent våtromsbedrift
Godkjent lærlingbedrift
Godkjent for ansvarsrett
Startbank
mesterbedrift - lærebedrift