Om oss

Aarsrud Bygg AS er en håndverksbedrift som utfører alle oppdrag innen bolig, bygg og eiendom.

 
Våre spesialområder er utbedringer av skader, oppussing, totalrehabilitering, flislegging, maling, vaktmestertjenester og serviceoppdrag. I tillegg til dette kan vi også levere elektriker- og rørleggertjenester gjennom våre faste og kompetente samarbeidspartnere.
 
Aarsrud Bygg ble opprinnelig etablert i 2005,  og fra 2008 konvertert til et eget aksjeselskap.
 
Etter etableringen har selskapet vokst til å bli en respektert og konkurransedyktig aktør i bransjen, og kan vise til en stor portefølje med oppdrag utført for det offentlige, borettslag, eiendomsselskaper, entreprenører, bedrifter og privatpersoner.
 
Aarsrud Bygg AS er godkjent lærlingbedrift og har i dag 18 ansatte.

Aarsrud Bygg har alle nødvendige sertifiseringer og godkjenninger som er påkrevd for å gjennomføre oppussing og rehabilitering, arbeider med bad og våtrom, tak og fasade, samt tilbygg og påbygg.
 

Våre sertifiseringer:


Godkjent våtromsbedrift
Godkjent lærlingebedrift
Godkjent for ansvarsrett
Startbank
 Besøksadresse: Refstadsveien 64, 0589 Oslo     |    Postadresse: Årvollveien 48c, 0590 Oslo     |     +47 911 30 603     |     Org.nr NO 993196231 MVA
Vår nettside bruker informasjonskapsler. aarsrudbygg.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her