oppussing-rehabilitering-aarsrud-bygg

OPPUSSING

OPPUSSING

Oppussing

TAK OG FASADE

TAK OG FASADE

Tak og fasade

TILBYGG/PÅBYGG

TILBYGG/PÅBYGG

Tilbygg og påbygg

BAD OG VÅTROM

BAD OG VÅTROM

Bad og våtrom
mesterbedrift-l%C3%A6rebedrift

Oppussing

Aarsrud Bygg AS er både godkjent Mesterbedrift og Lærebedrift. Vi utfører arbeid innenfor oppussing og rehabilitering – både for private og bedrifter. Vår kompetanse dekker de fleste tjenester innenfor byggetjenester, oppussing og rehabilitering.

Vi har dyktige håndtverkere som utfører både innvendig og utvendig arbeid – som reparasjoner, oppussing og modernisering. Vi har lang erfaring med rehabilitering og oppussing av gamle bygg, fasader, boliger, diverse rom, bad, og kjøkken. Vi byr på god service og leverer oppussing og rehabilitering av svært høy kvalitet.


Trygg og sikker oppussing og rehabilitering

Aarsrud Bygg har lang erfaring, svært høy kompetanse og god, faglært arbeidskraft. Vi tar ansvar for en forsvarlig planlegging, trygg gjennomføring og at tidsfrister overholdes – slik at sluttresultatet blir mer enn tilfredsstillende.
Vi utfører og står ansvarlig for alle prosesser som innbefatter tjenester innen oppussing og rehabilitering – både utvendig og innvendig.
 
Vi har gode referanser på tidligere utførte arbeider innenfor oppussing og rehabilitering. Disse kan du se eksempler på her.
 

Vi utfører oppussing og rehabilitering på
følgende områder:

  • Alle typer byggninger, nye og gamle, store og små 
  • Fasader
  • Tak
  • Isolering og etterisolering 
  • Bærende konstruksjoner
  • Alt av innvendig og utvendig arbeid

Ring oss 911 30 603

Eller la oss kontakte deg for en uforpliktende samtale
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.