Flislegger

Har du behov for flislegger? 
Vi utfører flislegging både ute og inne. Vi stiller med erfaren flislegger – eller et helt team dersom det er behov – som sørger for å utføre arbeidet raskt og på et faglig høyt nivå. Vi utfører oppdrag som omfatter flislegging i Oslo og omegn. Vi har høy ekspertise og bred kompetanse innen våtromsnormen, så med en flislegger fra Aarsrud Bygg er du trygg på at flislegging blir forskriftsmessig gjennomført.

Aarsrud Bygg AS er godkjent våtromsbedrift og alle våre prosjektledere og flisleggere er sertifiserte innstallatører av Ardex sitt våtromssytem!

Totalanbud på flislegging og annet tilhørende arbeid

Rehabilitering og bygg der det benyttes flislegger, involverer gjerne også andre håndverkere. Vi stiller gjerne med et team av autoriserte elektrikere, snekkere, rørleggere og malere som sørger for at hele arbeidsprosessen flyter godt og at unødvendig tid ikke går tapt. Med ett ansvarlig firma og én prosjektleder, blir arbeidet gjennomført langt mer kostnadseffektivt og hurtigere.

Dersom du trenger flere håndverkstjenester enn hva en flislegger utfører, så ikke nøl med å kontakte oss. Vi tar ansvar for hele gjennomføringen av rehabiliteringen din!


Flislegging både ute og inne

En flislegger fra Aarsrud Bygg utfører alt av innvendige og utvendige arbeider innenfor arbeidet med flislegging.
  • Klargjøring av underlaget
  • Grunning
  • Avretting og gulvvarme
  • Legging av membran
  • Flislegging
  • Impregnering
  • Muring med murstein, Leca eller annet blokksystem.

Hva sier våre kunder?

 

Badet er et av de dyreste rommene i en bolig. Derfor er det viktig at arbeidet er utført 100%, og da må man jobbe med noen man kan stole på. Det var jeg aldri usikker på med Aarsrud Bygg! Takk for godt gjennomført arbeide.

Eirik Hansen, Etterstad

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Telefon: 911 30 603 eller epost: morten@aarsrudbygg.no