mesterbedrift-l%C3%A6rebedrift

Flislegger

Har du behov for flislegger? Aarsrud Bygg AS er både godkjent Mesterbedrift og Lærebedrift. Vi utfører flislegging både ute og inne. Vi stiller med erfaren flislegger – eller et helt team dersom det er behov – som sørger for å utføre arbeidet raskt og på et faglig høyt nivå. Vi utfører oppdrag som omfatter flislegging i Oslo og omegn.

Vi har høy ekspertise og bred kompetanse innen våtromsnormen, så med en flislegger fra Aarsrud Bygg er du trygg på at flislegging blir forskriftsmessig gjennomført.
 

Totalanbud på flislegging og annet tilhørende arbeid

Rehabilitering og bygg der det benyttes flislegger, involverer gjerne også andre håndverkere. Vi stiller gjerne med et team av autoriserte elektrikere, snekkere, rørleggere og malere som sørger for at hele arbeidsprosessen flyter godt og at unødvendig tid ikke går tapt. Med ett ansvarlig firma og én prosjektleder, blir arbeidet gjennomført langt mer kostnadseffektivt og hurtigere.

Dersom du trenger flere håndverkstjenester enn hva en flislegger utfører, så ikke nøl med å kontakte oss. Vi tar ansvar for hele gjennomføringen av rehabiliteringen din!
 

Flislegging både ute og inne

En flislegger fra Aarsrud Bygg utfører alt av innvendige og utvendige arbeider innenfor arbeidet med flislegging.
  • Klargjøring av underlaget
  • Grunning
  • Avretting og gulvvarme
  • Legging av membran
  • Flislegging
  • Impregnering

Ring oss 911 30 603

Eller la oss kontakte deg for en uforpliktende samtale
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.