mesterbedrift-l%C3%A6rebedrift

Vann og fuktskader

Aarsrud Bygg AS er både godkjent Mesterbedrift og Lærebedrift. Vi bistår med kartlegging og behandling av vannskader og fuktskader. Målet er å begrense skadeomfanget ved vann- og fuktskader på bygningen – og samtidig redde mulig løsøre.


Raskt på plass ved vann- og fuktskader

Vi sørger for rask og effektiv oppstart på saneringsarbeidet. Forskjellige vannskader kan oppstå i hjemmene våre: Flomvann inn i huset, kloakk opp av sluk, oversvømmelser, akvarier som lekker, vannrør som sprekker, m.m. Vi besitter høy fagkunnskap vedrørende uttørking av konstruksjoner, og har en effektiv utstyrspark med bl.a. egne avfuktere. Vi utfører skadesanering og tørk i samarbeid med våre profesjonelle samarbeidspartnere. Vi tar selv hånd om utbedring av skadene som har oppstått, gjennom snekkerarbeid, flislegging og malerarbeid. Vår kompetanse sikrer håndtering av vannskader på trygt og sikkert vis.
 

Vi sikrer full gjennomføring av all sanering etter vann- og fuktskader:

  • Full kartlegging av skader
  • Totalleverandør av saneringsarbeid
  • Høy kompetanse
  • Egen maskinpark

Ring oss 911 30 603

Eller la oss kontakte deg for en uforpliktende samtale
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.