mesterbedrift-l%C3%A6rebedrift

Sopp og råteskader

Aarsrud Bygg AS er både godkjent Mesterbedrift og Lærebedrift. Vi kartlegger skadeomfanget og utbedrer skadene etter sopp og råte. Det finnes flere, ulike typer soppangrep, og vi har både kompetanse og utstyr til å bekjempe dem.
 

Et sunt inneklima uten sopp og råte

Et dårlig inneklima kan være forårsaket av fukttekniske forhold, og resultere i bakterier, mugg- og soppvekst – som kan gi problemer som astma, allergier, m.m. Vi er behjelpelige med kartlegging og utbedring av slike skader. Vi utfører skadesanering og tørk i samarbeid med våre profesjonelle samarbeidspartnere. Et sunt inneklima skaper gode boforhold, og vi hjelper deg med å gjennopprette det. 
 

Råtesopp og ekte hussopp

Symptomer på råtesopp er fuktskjolder, saltutslag, deformasjon av treoverflaten og flassing av maling. Verstingen er likevel ekte hussopp, som kan gjøre atskillig mer skade enn de andre hussoppene – fordi den har lavere temperatur- og fuktighetskrav, og sprer seg raskt gjennom mur. Det kreves profesjonell, kjemisk sanering av hussoppangrep for å fjerne ekte hussopp.
 

Vi gir deg tilbake det gode inneklimaet:

  • Full kartlegging av sopp- og råteskader
  • Totalleverandør av saneringsarbeid
  • Høy kompetanse
  • God service

Ring oss 911 30 603

Eller la oss kontakte deg for en uforpliktende samtale
Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.